15 januari 2023
18:00

IBK Lockerud Mariestad F13

Referat: Wårgårda IBK F14 - IBK Lockerud Mariestad F13

Tidig seriefinal visst låg det spänning i luften och nervositet var hög på sina håll. Sedan har vi haft två fulla veckor med turnering, träning, matcher och ett disco anordning på det.

Period 1: Vi sätter högsta fart och ett klapp klapp spel och vaskar fram jättebra chanser direkt men bollen letade sig inte in. Istället så åker vi på en omställning som Wårgårda gör mål på. Tjejerna fortsätter att rulla boll bra MEN bollen vill inte in omålade samtidigt så gör deras (första) målvakt många bra räddningar. Vi åker på en utvisning som dom gör mål på och 18.57 gör dom även 3-0 inte helt rättvist men det är målen som räknas.

Period 2: 25 sekunder in så gör dom 4-0 och nu tänker man ridå fast vi spelat barmen blivit hårt straffade på små misstag. MEN nu visar vi styrka och pondus tjejerna jobbar kopiöst varje byte som innehåller bra chanser varje gång MEN bollen vill bara inte in i deras mål. 11.08 så skjuter Lowa äntligen vårt första mål som blir startskottet på en jakt på mer mål. Vi spelar jättebra resten av perioden men vi gör bara inte mål. Så 4-1 står sig perioden ut.

Period 3: Vi tar vid där vi sluta spelar mkt bra och bollen är på mållinjen flera gånger men 9.17 så gör Zoe mål till 2-4. Vi börjar andas att det kan gå. Wårgårda slarvar lite vid inslag och frislag på deras planhalva vill slå den långt så vi ställer upp högt på dom, det ger resultat då Alice Levin snor bollen och gör 4-3 efter 11.05. Vi drabbas av en utvisning 12.05 nu chansar vi vilt och jagar högt men 1 spelare och det ger sånär utdelning. Tjejerna tror på det och vi har massor av chanser MEN den vill inte in i mål. Vi åker på en kontring när vi trycker på och Wårgårda gör 5-3 19.00 MEN våra tjejer ger inte upp nu är det bara framåt som gäller och det är härligt att dom har den inställningen "to the bitter end"???? 19.43 så TRYCKER Lowa in 5-4 det kan gå än... vi skapar ngn mer chans men vi förlorar men 5-4 efter en väldigt bra match vår BÄSTA match när man summerar hela matchen

Ni ska vara STOLTA tjejer med det spelet som vi presterade idag.